We zijn momenteel gesloten.We zijn weer open op vrijdag 9/9 om 19:00

You have

items in your cart

09/09 –
23/10

Carmen Roca Igual

Tan lines from a Spiritual Retweet

WIJ ZIJN 1646

1646 is een experimentele kunstruimte in hartje Den Haag. Met een experimenteel, internationaal en gratis publieksprogramma wil 1646 een bijdrage leveren aan een samenleving die steeds complexer wordt. Hier worden gevestigde structuren en traditionele gezichtspunten aan de kaak gesteld om te reflecteren op de vragen waar we allemaal mee rondlopen.

BINNENKORT
Evenement
15/01
LUISTER NU – Rogue Syntax: Aflevering 3, deel 2. We luisteren naar dieren signalen en trachten ze te plaatsen in hun eigen context – geroep, antwoord, liederen en sonische vormen die we tot noch toe niet hebben kunnen plaatsen.
BINNENKORT
Tentoonstelling
09/09
19:00
Op vrijdag 9 september openen we ‘Tan lines from a Spiritual Retweet’, een tentoonstelling van Carmen Roca Igual!

FRIENDS

Steun 1646 door deel te nemen aan ons Friends-programma. Hier vind je verschillende manieren om deel te nemen aan ons programma, meld je aan en kies een editie als waardering voor je steun!

Nieuwe edities door Pauline Curnier Jardin!

SHOP

De shop biedt een reeks producten: alles van tote-bags tot edities van kunstenaars die 1646 heeft tentoongesteld. Deze werken maken elke collectie compleet.

NIEUWE VIDEO

Geen tijd om langs te komen? Bekijk ons video archief voor een overvloed aan opnames en abonneer je op ons YouTube kanaal.

ARCHIEF

Hier vind je een overzicht van alle tentoonstellingen en evenementen uit het verleden van 1646. Kijk terug naar meer dan een decennium activiteiten.

RESIDENCY

1646 biedt (inter)nationale kunstenaars en curators de mogelijkheid om te werken/onderzoeken in de residency. We beschouwen de residency als ondersteuning voor innovatief kunstenaarschap, ter ontwikkeling van wereldwijde contacten en om de lokale kunstgemeenschap te introduceren aan de residenten.