We zijn momenteel gesloten.We zijn weer open op zondag 19/9 om 13:00

You have

items in your cart

03/09 –
10/10

Ruth Waters

Swallow up

WIJ ZIJN 1646

1646 is een experimentele kunstruimte in hartje Den Haag. Met een experimenteel, internationaal en gratis publieksprogramma wil 1646 een bijdrage leveren aan een samenleving die steeds complexer wordt. Hier worden gevestigde structuren en traditionele gezichtspunten aan de kaak gesteld om te reflecteren op de vragen waar we allemaal mee rondlopen.

NU

UP NOW – Rogue Syntax: Episode 2. We listen in to animal signals, and attempt to place them within the context of their own worlds – calls, responses, songs and sonic forms we as yet lack the capacity to understand.

Op dit moment gesloten ivm Covid-19
We zijn weer open op 22-01-2021.

NIEUWE VIDEO

Geen tijd om langs te komen? Bekijk ons video archief voor een overvloed aan opnames en abonneer je op ons YouTube kanaal.

FRIENDS

Steun 1646 door deel te nemen aan ons Friends-programma. Hier vind je verschillende manieren om deel te nemen aan ons programma, meld je aan en kies een editie als waardering voor je steun!

BINNENKORT

Ruth Waters presenteert nieuw werk op haar Achtergrondavond tijdens Museumnacht 2021, gevolgd door een Q&A.

ARCHIEF

Hier vind je een overzicht van alle tentoonstellingen en evenementen uit het verleden van 1646. Kijk terug naar meer dan een decennium activiteiten.

RESIDENCY

1646 biedt (inter)nationale kunstenaars en curators de mogelijkheid om te werken/onderzoeken in de residency. We beschouwen de residency als ondersteuning voor innovatief kunstenaarschap, ter ontwikkeling van wereldwijde contacten en om de lokale kunstgemeenschap te introduceren aan de residenten.

SHOP

De shop biedt een reeks producten: alles van tote-bags tot edities van kunstenaars die 1646 heeft tentoongesteld. Deze werken maken elke collectie compleet.

OPEN CALL

Nest en 1646 werken samen aan een grote tentoonstelling in de openbare ruimte van Den Haag met werk van afstuderende kunststudenten. Aanmelden kan tot 1 juni.