We zijn momenteel gesloten.We zijn weer open op donderdag 30/11 om 13:00

You have

items in your cart

11/11 –
07/01

Baha Görkem Yalım

MULCH SLEEP

WIJ ZIJN 1646

1646 is een experimentele kunstruimte in hartje Den Haag. Met een experimenteel, internationaal en gratis publieksprogramma wil 1646 een bijdrage leveren aan een samenleving die steeds complexer wordt. Hier worden gevestigde structuren en traditionele gezichtspunten aan de kaak gesteld om te reflecteren op de vragen waar we allemaal mee rondlopen.

BINNENKORT

Tentoonstelling
11/11
15:00

Kan je door een roman wandelen? In de tentoonstelling Mulch Sleep introduceert Baha Görkem Yalım de tentoonstellingsroman, een vorm van schrijven zonder woorden.

.

Evenement
01/12
19:00

Bezoekers kunnen genieten van een late night bezoek aan 1646 tijdens HOOGTIJ #75!

NIEUWE VIDEO

Geen tijd om langs te komen? Bekijk ons video archief voor een overvloed aan opnames en abonneer je op ons YouTube kanaal.

SHOP

De shop biedt een reeks producten: alles van tote-bags tot edities van kunstenaars die 1646 heeft tentoongesteld. Deze werken maken elke collectie compleet.

ARCHIEF

Hier vind je een overzicht van alle tentoonstellingen en evenementen uit het verleden van 1646. Kijk terug naar meer dan een decennium activiteiten.

RESIDENCY

1646 biedt (inter)nationale kunstenaars en curators de mogelijkheid om te werken/onderzoeken in de residency. We beschouwen de residency als ondersteuning voor innovatief kunstenaarschap, ter ontwikkeling van wereldwijde contacten en om de lokale kunstgemeenschap te introduceren aan de residenten.