We zijn momenteel gesloten.We zijn weer open op vrijdag 3/5 om 19:00

You have

items in your cart

We zijn momenteel gesloten.We will open again on vrijdag 3/5 at 19:00
03/05 –
14/07

Bob Demper

In Tall Buildings

WIJ ZIJN 1646

1646 is een experimentele kunstruimte in hartje Den Haag. Met een experimenteel, internationaal en gratis publieksprogramma wil 1646 een bijdrage leveren aan een samenleving die steeds complexer wordt. Hier worden gevestigde structuren en traditionele gezichtspunten aan de kaak gesteld om te reflecteren op de vragen waar we allemaal mee rondlopen.

BELEEF KUNST

Bij 1646 kun je gratis komen kijken naar kunst.
Kunst kan verrassen of geeft je andere inzichten over alledaagse of complexe onderwerpen. Kunst laat je iets voelen, ook als je het niet helemaal begrijpt. 

Beleef kunst bij 1646 en ontdek wat het jou te bieden heeft.

BINNENKORT

Tentoonstelling
03/05
19:00

Financiële macht is een concept dat ongrijpbaarder lijkt te worden bij elke poging om het te begrijpen of te definiëren, en dat zich vaak schuilhoudt in hoge gebouwen. Met zijn nieuw geproduceerde werk probeert Bob Demper deze vorm van macht te ontmaskeren en de impact ervan te begrijpen.

ARCHIEF

Hier vind je een overzicht van alle tentoonstellingen en evenementen uit het verleden van 1646. Kijk terug naar meer dan een decennium activiteiten.

NIEUWE VIDEO

Geen tijd om langs te komen? Bekijk ons video archief voor een overvloed aan opnames en abonneer je op ons YouTube kanaal.

SHOP

De shop biedt een reeks producten: alles van tote-bags tot edities van kunstenaars die 1646 heeft tentoongesteld. Deze werken maken elke collectie compleet.

RESIDENCY

1646 biedt (inter)nationale kunstenaars en curators de mogelijkheid om te werken/onderzoeken in de residency. We beschouwen de residency als ondersteuning voor innovatief kunstenaarschap, ter ontwikkeling van wereldwijde contacten en om de lokale kunstgemeenschap te introduceren aan de residenten.