We zijn momenteel gesloten.We zijn weer open op donderdag 23/5 om 13:00

You have

items in your cart

call for graduates

Een project van 1646 & Nest.

STUUR JE WERK IN VOOR EEN TENTOONSTELLING IN DE OPENBARE RUIMTE

Nest en 1646 werken samen aan een grote tentoonstelling in de openbare ruimte van Den Haag met werk van afstuderende kunststudenten. Aanmelden kan tot 1 juni.

Wij geloven dat de huidige generatie afstudeerders gebaat is bij een grotere zichtbaarheid. Vooral nu reizen nog steeds niet wordt gepromoot en de afstudeerexposities waarschijnlijk enkel met een tijdslot en in geringe mate bezocht kunnen worden.

Nest en 1646 hebben een open call voor BA/MA studenten van lichting 2021, die autonoom werk maken, van alle kunstacademies in Nederland: stuur foto’s van je afstudeerwerk of eigen werk dat daaraan gerelateerd is in om geselecteerd te worden voor een omvangrijke tentoonstelling in de openbare ruimte van Den Haag. Alle inzendingen zullen ook online tentoongesteld worden.

Tijdens het The Hague Contemporary Art Weekend van 8 tot 11 juli 2021 in Den Haag, hangen posters met het afstudeerwerk verspreid door de stad.

Een afspiegeling van het afstudeerwerk zal op 500 posterplekken in de openbare ruimte van Den Haag worden verspreid.
Mister Motley schrijft artikelen die de kunstwerken en verschillende afstudeerders van alle academies met elkaar in verband brengt.
Alle aanmeldingen krijgen een podium op Instagram account @callforgraduates waar het werk van alle inzenders te zien zal zijn.

DEADLINE:
1 JUNI

Hoe het werkt

Studeer je dit jaar af met autonoom werk op een kunstacademie in Nederland? Meld je vóór 1 juni aan via deze pagina.

Afbeelding specificaties :
Staand en/of liggend beeld
JPEG
300 DPI op A0 formaat
A0 = 841mm x 1189mm
CMYK / RGB
Max. 10 MB

Dit formulier is gesloten.