We zijn momenteel gesloten.We zijn weer open op vrijdag 9/9 om 19:00

You have

items in your cart

Sol Calero

In conversatie met
Johan Gustavsson & Clara Pallí Monguilod

Als onderdeel van de tentoonstelling: LOS VESTIGIOS DE LA TURISTA
Dit nam plaats voor de opening op 06/02/2022

Kunstenaars die door 1646 worden uitgenodigd worden gevraagd deel te nemen in een conversatie met een correspndent via email of persoonlijke berichten, dit kan iemand zijn die de kunstenaar nog niet kent of iemand waarmee hij al vertrouwd is.

De conversatie vindt plaats voordat de tentoonstelling wordt geopend. 1646 nodigt de correspondent uit om vragen te stellen over het proces van de kunstenaar, om inzicht te krijgen in de ontwikkeling van het project. De conversaties zijn in het Engels.

Info

Over

Sol Calero: Calero (geb. 1982, Caracas, Venezuela) woont en werkt in Berlijn. Met haar werk verdiept ze zich in afkomst, cultuur en de veranderlijkheid van de betekenis die visuele symbolen in de samenleving ondergaan. Calero betrekt haar publiek in deze verdieping door met haar werk de culturele visuele symbolen te imiteren, waarmee nieuwe betekenis geproduceerd wordt. Sol Calero en haar partner Christopher Kline runnen samen een projectruimte in Berlijn, genaamd Kinderhook & Caracas. Calero was genomineerd voor de Preis der Nationalgalerie en de Future Generation Art Prize in 2017. Haar werk is tentoongesteld in onder andere Hamburger Bahnhof, Berlijn; Düsseldorf Kunstverein; La Casa Encendida, Madrid; Copenhagen Contemporary; Villa Arson, Nice; Brücke Museum, Berlijn; Nikolaikirche, Stadtmuseum Berlijn; Kunsthalle Lissabon; SALTS, Basel; Studio Voltaire, Londen; Hamburger Kunsthalle; Museum Boijmans van Beuningen, Rotterdam; SAVVY Contemporary, Berlijn; ACCA Melbourne; KW Institute for Contemporary Art, Berlijn; Musée d’Art Moderne de Paris; Dortmunder Kunstverein, Dortmund; Kunsthaus Bregenz, Oostenrijk; Folkestone Triennial; MO.CO, en Hôtel des collections, Montpellier.

Deel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Gerelateerd