Friends Programma

Steun ons programma en ontvang een mooi kunstwerk.

Word vriend! Met je deelname aan het Friends-programma steun je niet alleen onze activiteiten, je geeft ons met deze vriendschap namelijk ook extra energie, echt een steun in de rug.
Zoals je weet werkt 1646 nauw samen met kunstenaars om nieuw werk te produceren en spannende tentoonstellingen neer te zetten. Je steunt daarom ook deze mensen in hun praktijk. Om je hiervoor te bedanken bieden kunstenaars je een van hun edities aan.
We bieden verschillende mogelijkheden zodat je kunt kiezen om ons te steunen op de manier die bij jou past:
Voor een donatie van €50 per jaar kan je ieder jaar dat je meedoet kiezen uit de Friends edities als geschenk voor onze waardering, om een kunstcollectie af te trappen met een geweldig stuk. Als student is deze editie al te kiezen voor een donatie van €25.
Steun je ons met €250 per jaar dan wordt je Patron, wat betekent dat je ieder jaar van deelname kan kiezen uit de Patron’s edities, een midsize editie om mee te pronken. Als Patron krijg je ook speciale nieuws updates en persoonlijke uitnodigingen voor onze tentoonstellingen.
Tot slot, voor een donatie van €1100 wordt je Benefactor. Om je te bedanken voor je gulle steun kies je een van de Benefactor’s edities, exclusieve kunstwerken die waarde toevoegen aan iedere collectie. Daarnaast ontvang je als Benefactor speciale nieuwsupdates, persoonlijke uitnodigingen naar onze tentoonstellingen en we houden je als eerste op de hoogte over de edities of de kunstenaars waarmee we werken. Je zult ook uitgenodigd worden voor ons jaarlijkse Benefactor’s event.

Stichting Project Space 1646 heeft een culturele ANBI status.

Wat betekent dit concreet? Please contact us for more information.
Het voornaamste voordeel is dat als je doneert aan een culturele ANBI, voor jou een extra giftenaftrek geldt. Bij de aangifte van uw inkomstenbelasting (als particulier) mag je namelijk 1,25 keer het bedrag van de donatie aftrekken. Voor ondernemers betekent het mogelijk nog meer voordeel, want als je onder de vennootschapsbelasting valt is het bij je aangifte daarvan mogelijk 1,5 keer het bedrag van de donatie af te trekken.
Meer informatie is te vinden op de website van de Belastingdienst.

Products not found