Friends programma

Steun ons programma en ontvang een mooi kunstwerk.

Wordt Friend! Met je deelname aan het Friends-programma steun je niet alleen onze activiteiten, je geeft ons met deze vriendschap namelijk ook extra energie, echt een steun in de rug.
Zoals je weet werkt 1646 nauw samen met kunstenaars om nieuw werk te produceren en spannende tentoonstellingen neer te zetten. Je steunt daarom ook deze mensen in hun praktijk. Om je hiervoor te bedanken bieden kunstenaars je een van hun edities aan.
We bieden verschillende mogelijkheden zodat u kunt kiezen om ons te steunen op de manier die bij u past:
Voor een donatie van €50 per jaar kunt u ieder jaar dat u meedoet kiezen uit de Friends edities als geschenk voor onze waardering, om een kunstcollectie af te trappen met een geweldig stuk. Als student is deze editie al te kiezen voor een donatie van €25.
Steunt u ons met €250 per jaar dan wordt u Patron, wat betekent dat u ieder jaar van deelname kunt kiezen uit de Patron’s edities, een midsize editie om mee te pronken. Als Patron krijgt u ook speciale nieuws updates en persoonlijke uitnodigingen voor onze tentoonstellingen.
Tot slot, voor een donatie van €1100 wordt u Benefactor. Om u te bedanken voor uw gulle steun kiest u een van de Benefactor’s edities, exclusieve kunstwerken die waarde toevoegen aan iedere collectie. Daarnaast ontvangt u als Benefactor speciale nieuws updates, persoonlijke uitnodigingen naar onze tentoonstellingen en we houden u als eerste op de hoogte over de edities of de kunstenaars waarmee we werken. U zult ook uitgenodigd worden voor ons jaarlijkse Benefactor’s event.

Stichting Project Space 1646 heeft een culturele ANBI status.

Wat betekent dit concreet?
Het voornaamste voordeel is dat als u doneert aan een culturele ANBI, voor u een extra giftenaftrek geldt. Bij de aangifte van uw inkomstenbelasting (als particulier) mag u namelijk 1,25 keer het bedrag van de donatie aftrekken. Voor ondernemers betekent het mogelijk nog meer voordeel, want als u onder de vennootschapsbelasting valt is het bij uw aangifte daarvan mogelijk 1,5 keer het bedrag van de donatie af te trekken.
Meer informatie is te vinden op de website van de Belastingdienst.

Word vriend (Studenten)

50,00 25,00

Word vriend

50,00

Word Patron

250,00

Word Benefactor

1.100,00