We zijn momenteel gesloten.We zijn weer open op zaterdag 1/4 om 13:00

You have

items in your cart

Johan Gustavsson & Clara Pallí Monguilod

Crying until laughing

een tour bij Trafó Gallery, Budapest

:

12/01/2023 –
– 30/11

Op donderdag 12 januari gaven 1646’s co-directeuren/curatoren Johan Gustavsson en Clara Pallí Monguilod een tour door de tentoonstelling Crying until laughing bij Trafó Gallery, Budapest.

Voor de tentoonstelling Crying until laughing/Sírás nevetésig nodigde Trafó Gallery 1646 uit om een groepstentoonstelling te cureren in Budapest. Het project toonde het werk van kunstenaars uit het programma van 1646, met een oog op werken die soortgelijke artistieke strategieën delen, zoals het gebruik van fictie, complexiteit en humor.

Op donderdag 12 januari namen curatoren Johan en Clara het publiek mee door de tentoonstelling, waarbij ze spraken over humor en de complexe nuances en het sociale potentieel van het omgaan met onze hedendaagse tijd.

Info

Over Trafó: Trafó House of Contemporary Arts in Budapest is een uitnodigende en co-producerende instelling, uniek voor Hongarije en een hoeksteen in de internationale hedendaagse kunstwereld. Haar performances, concerten, tentoonstellingen en community-building publieksprogramma’s zijn toegankelijk voor degenen die op zoek zijn naar iets nieuws. Met haar focus op jongere generaties richt Trafó zich op sociale problematiek, en is het tevens een platform voor het bewerkstelligen van waarden en contexten evenals het genereren van nieuwe ideeën en producties. Trafó’s professionele programma met events, die georganiseerd worden binnen en buiten het voormalige transformatorhuis, gaat langs alle genres en is divers, experimenteel en publieksvriendelijk. Bovenal is ze geïnspireerd door innovatie en cultureel erfgoed. Op een unieke en authentieke manier biedt het ruimte voor de presentatie van het werk van zowel lokale Hongaarse als internationale kunstenaars.

Deel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Gerelateerd