We zijn momenteel gesloten.We zijn weer open op vrijdag 3/5 om 19:00

You have

items in your cart

Mike Bourscheid

De Betovering

Een speurtocht en meedoen aan je eerste echte tentoonstelling

:

14/10/2023 –
– 15/10
15/10/2023

Heb je er altijd al van gedroomd om kunstenaar te zijn? Bij 1646 zijn wij op zoek naar nieuwe talenten voor hun allereerste echte expositie en kinderen die een spannende speurtocht willen doen.

Als onderdeel van De Betovering, een cultureel feest voor kinderen, ben je uitgenodigd om mee te doen aan een spannende speurtocht. Na dit avontuur krijg je zelfs de kans om je eigen kunstwerk te maken door glas-in-lood huisjes op papier te versieren. Je zelfgemaakte kunstwerk wordt dan tentoongesteld in 1646!
Terwijl jij van je avontuur geniet, kunnen je ouders/begeleiders de fascinerende presentatie van Mike Bourscheid meemaken, die de rijke verbeelding van kinderen viert en waar je die als volwassene opnieuw kunt ontdekken.
We vragen ouders/verzorgers om voorzichtig te zijn en de kunstwerken van Mike Bourscheid niet aan te raken.
Als er kinderen zijn met een notenallergie, willen we benadrukken dat er noten zijn in ons gebouw op nummer 125 in de tentoonstelling. Kinderen met een notenallergie zijn van harte welkom om hun eigen kunstwerk te maken op nummer 127.

Je bent van harte welkom op zaterdag en zondag van 13:00 tot 18:00 uur. We hebben een vrije inloop, dus reserveren is niet nodig. Het avontuur bij 1646 is gratis. De speurtocht wordt aangeboden in het Nederlands en Engels.
We kijken ernaar uit om nieuwe artiesten te ontmoeten!

Voor meer informatie: https://www.debetovering.nl/programma/overzicht/speurtocht-met-workshop-a-spell-in-the-alphabet-soup-je-eerste-echte-expositie.

Info

Over

Met behulp van verschillende kunstvormen vertelt Mike Bourscheid verhalen die vaak een grappige of absurdistische wending hebben. Met behulp van vreemde en onhandige kostuums en rekwisieten brengt Mike verschillende persoonlijkheden in zichzelf naar boven. Met een constant veranderende identiteit richt de kunstenaar zich op aspecten van mannelijkheid, patriarchale macht en arrogantie, terwijl hij de codes en gedragingen van onze maatschappij onderzoekt en sociale conventies aanpakt.

Mike Bourscheid vertegenwoordigde Luxemburg op de 57e Biënnale van Venetië in 2017. Recente tentoonstellingen vonden onder andere plaats in Richmond Art Gallery (Canada), LIAR NYC (VS) en Heidelberger Kunstverein (Duitsland). Mike heeft momenteel een solotentoonstelling in het Centre national de l’audiovisuel (Luxemburg) en binnenkort ook bij 1646 en Gr_nd (Berlijn). Mike Bourscheid woont en werkt in Luxemburg en Vancouver.

Deel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Gerelateerd