We zijn momenteel gesloten.We zijn weer open op donderdag 8/12 om 13:00

You have

items in your cart

Karlos Gil

Hoogtij #71

Een gratis kunst tour door Den Haag

:

25/11/2022 –
– 30/11

Op vrijdag 25 november tijdens Hoogtij #71 kon ons publiek mee op een hedendaagse kunst tour door Den Haag, met Karlos Gil’s Timefall als startlocatie!

Tijdens Hoogtij kan je meer dan twintig Haagse kunstlocaties bezoeken: van white cube tot underground; van gevestigde kunst in galleries tot installaties en performances bij kunstenaars initiatieven. Entree en tours zijn gratis!

Meer bezoekersinformatie vind je op hoogtij.net.

Info

Over Karlos Gil: Met zijn schilderwerk, sculpturen en installaties adresseert Karlos Gil (geb. 1984, Talavera ES) de fundamentele vragen over wat het is om mens te zijn in deze tijd. Zijn meest recente projecten reflecteren op de relatie tussen technologische ontwikkeling en de principes van de natuur, waarmee hij de grens tussen het organische en het artificiële, het natuurlijke en het industriële vervaagd. Karlos Gil studeerde aan de School of Visuals Arts in New York en aan de faculteiten beeldende kunst in Lissabon en Madrid, waar hij in 2016 zijn PhD toegekend kreeg. Zijn werk toonde hij op verscheidene internationale tentoonstellingen, zoals bij Centre Pompidou, Parijs; HKW, Berlijn; Kunstinstituut Melly, Rotterdam; NTU CCA, Singapore, Gasworks, Londen; Fondazione Baruchello, Rome; CRAC–Montbeliard; Galeria Luisa Strina, Sao Paulo; MARCO, Vigo; CA2M, Madrid. Karlos participeerde aan de III Moscow International Biennale (2012) en Ars Electronica (Linz, Oostenrijk) in 2020.

Deel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Gerelateerd