We zijn momenteel gesloten.We zijn weer open op donderdag 20/6 om 13:00

You have

items in your cart

Ghita Skali

Hoogtij #73

Een gratis kunst tour door Den Haag

:

26/05/2023 –
– 30/11

Bezoekers konden een laat nachtelijk bezoekje aan 1646 genieten tijdens een gratis kunst tour door Den Haag, als onderdeel van Hoogtij #73!

Tijdens Hoogtij konden bezoekers meer dan twintig kunstlocaties in de binnenstad van Den Haag bezoeken: van ‘white cube’ tot underground; van gevestigde kunst in galeries en instituties tot installaties en performances bij kunstenaars initiatieven. Entree en tours zijn gratis!

Of bezoekers kunnen door de stad dwalen en 1646 bezoeken in hun eigen tempo. Meer info via hoogtij.net.

Info

Over Ghita Skali:

Ghita Skali woont en werkt in Amsterdam. Ze studeerde in Frankrijk, bij het Villa Arson in Nice, waarna ze haar studie afrondde in het post-graduate programma van de Fine Arts School in Lyon. Ze deed een werkperiode bij De Ateliers (Amsterdam) tussen 2018 en 2020.

Skali gebruikt opvallend nieuws, roddels en propaganda om institutionele machtsstructuren zoals de westerse hedendaagse kunstwereld, staatsonderdrukking en regeringspolitiek te verstoren. Vaak verwordt haar werk een krachtige kritiek, waarbij de uitkomst bepaalde kanalen bereikt die verder gaan dan de tentoonstellingsruimte, zoals de informele handel van goederen, legale documenten en dingen die je mee naar huis neemt voor een warm kopje thee in de avond.

Ghita stelde haar werk tentoon bij Kunsthal Extra City (Antwerpen), Palais de Tokyo (Parijs) en bij het Stedelijk Museum (Amsterdam).

Deel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Gerelateerd