We zijn momenteel gesloten.We zijn weer open op vrijdag 3/5 om 19:00

You have

items in your cart

Mike Bourscheid

Hoogtij #74

Een gratis kunst tour door Den Haag

:

29/09/2023 –
– 30/11
Facade of 1646 in the evening, with people standing in front of it.

Bezoekers kunnen genieten van een late night bezoek aan 1646 tijdens een gratis kunstroute door Den Haag verbonden aan Hoogtij #74!

Op vrijdag 29 september is het tijd voor Hoogtij #74. Tijdens de avond van Hoogtij kun je van 19:00 tot 23:00 uur de tentoonstelling van Mike Bourscheid in 1646 bezoeken.

In de nacht van Hoogtij kun je meer dan twintig kunstlocaties in de binnenstad van Den Haag bezoeken: van white cube tot underground; van gevestigde kunst in galeries en instellingen tot installaties en performances in kunstenaarsinitiatieven, met gratis entree.

Je kunt op eigen houtje door de stad lopen, maar je kunt ook deelnemen aan de gratis rondleidingen. Meer informatie is te vinden op https://www.hoogtij.net/.

Info

Over

Met behulp van verschillende kunstvormen vertelt Mike Bourscheid verhalen die vaak een grappige of absurdistische wending hebben. Met behulp van vreemde en onhandige kostuums en rekwisieten brengt Mike verschillende persoonlijkheden in zichzelf naar boven. Met een constant veranderende identiteit richt de kunstenaar zich op aspecten van mannelijkheid, patriarchale macht en arrogantie, terwijl hij de codes en gedragingen van onze maatschappij onderzoekt en sociale conventies aanpakt.

Mike Bourscheid vertegenwoordigde Luxemburg op de 57e Biënnale van Venetië in 2017. Recente tentoonstellingen vonden onder andere plaats in Richmond Art Gallery (Canada), LIAR NYC (VS) en Heidelberger Kunstverein (Duitsland). Mike heeft momenteel een solotentoonstelling in het Centre national de l’audiovisuel (Luxemburg) en binnenkort ook bij 1646 en Gr_nd (Berlijn). Mike Bourscheid woont en werkt in Luxemburg en Vancouver.

Deel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Gerelateerd