We zijn momenteel gesloten.We zijn weer open op vrijdag 3/5 om 19:00

You have

items in your cart

Baha Görkem Yalım & Fermín Sales & Isadora Neves Marques

HOOGTIJ #75

:

01/12/2023 –
– 30/11

Bezoekers kunnen genieten van een late night bezoek aan 1646 tijdens HOOGTIJ #75!

Op vrijdag 1 december is het tijd voor HOOGTIJ #75.

Tijdens de avond van HOOGTIJ kun je de tentoonstelling Mulch Sleep van Baha Görkem Yalım bezoeken, de Open Studio van Fermín Sales verkennen en de screening van YWY, Visions, 2023 van Isadora Neves Marques bekijken. De deuren zijn open van 19:00 tot 23:00 uur.

Tijdens de avond van Hoogtij kun je meer dan twintig kunstlocaties in de binnenstad van Den Haag bezoeken: van white cube tot underground; van gevestigde kunst in galeries en instellingen tot installaties en performances in kunstenaarsinitiatieven, allemaal met gratis toegang.

Je kunt op eigen houtje door de stad lopen, maar je kunt ook deelnemen aan de gratis rondleidingen. Meer informatie is te vinden op https://www.hoogtij.net/.

 

Info

Over

Fermín Sales:

Fermín Sales Segarra (Albocàsser, 1990) is een audiovisuele kunstenaar gespecialiseerd in non-fictie. Zijn werk reflecteert op beeld, herinneringen en territorium.

Hij heeft een diploma in ‘Audiovisual Communication’ aan de Universitat Jaume I (Castelló) en een Master in ‘Theory and Practice of Creative Documentary’ aan de Universitat Autònoma (Barcelona). Het afstudeerwerk voor zijn masterstudie was de documentaire ‘El viatge Glauber’ (2014). Sinds 2015 maakt hij deel uit van HAMACA, een platform voor archivering en verspreiding van- en het leren over hedendaagse audiovisuele praktijken. In 2017 ontwikkelde hij het project ‘El Maestrat Filmat’ met de ondersteuning van Castelló’s gemeentesubsidie ‘Hábitat Artístico’. Als onderdeel van dit project ontwikkelde hij ook de interactieve documentaire ‘El Maestrat Filmat – La Memòria Rescatada’ (2019), alswel de documentaire ‘El Maestrat Filmat’ (2022) en de video installatie ‘Memories’ (2022). De installatie is aangekocht door de gemeente van Castelló en werd tentoongesteld bij de ECO Les Aules (Castelló) en in het ETNO, het Valenciaanse Museum van Etnologie. Recentelijk heeft Sales het multi-platform documentaire project ‘Territori de Trashumància’ (2021) geproduceerd, mede mogelijk gemaakt door IVC.

Over Baha Görkem Yalım: Baha Görkem Yalım is beeldend kunstenaar en docent. Görkems kunstenaarspraktijk is multidisciplinair en wordt gedefinieerd door het doelbewust in beweging te zijn, waarbij Yalım weigert vast te houden aan één vorm of medium. Hun praktijk maakt gebruik van verschillende vormen zoals video, beeldhouwkunst en performance, die hen vaak met elkaar combineert. Yalım’s praktijk verkent thema’s die te maken hebben met kunstgeschiedenis, abstractie, objectheid en contaminatie als een vorm van samenwerking. Görkem onderzoekt deze concepten door de lens van arbeid en gender en roept daarbij vaak vragen op over ritueel, display en terugwijzingen. Görkem voltooide hun Bachelor in Fine Arts aan de Gerrit Rietveld Academie, Amsterdam, Honours in Art and Research aan de Gerrit Rietveld Academie en de Universiteit van Amsterdam, en de Master in Art Praxis aan het Dutch Art Institute (DAI). Hun werk was onlangs te zien in A Tale of a Tub, Rotterdam (2022), Nederland Fotomuseum, Rotterdam (2022), Kunstverein Amsterdam (2021), Protocinema, Istanbul (2021) en Kunstverein Stuttgart (2019).

Deel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Gerelateerd