We zijn momenteel gesloten.We zijn weer open op donderdag 30/5 om 13:00

You have

items in your cart

Rasmus Myrup

HOOGTIJ #76

:

08/03/2024 –
– 30/11

Beleef een avondlijke ontdekkingstocht bij 1646 tijdens HOOGTIJ #76, omringd door de sculpturen van Rasmus Myrup in Salon des Refusés. Je bent welkom van 19:00 tot 23:00 uur.

De eerstvolgende HOOGTIJ gaat van start in de nieuwe locatie van Page Not Found, op Boekhorststraat 102-104, vanaf 18:30 uur. Na dit speciale moment kun je de avond voortzetten bij 1646, in dezelfde straat op 125-127.

Elke Hoogtij kun je meer dan twintig kunstlocaties in de binnenstad van Den Haag gratis bezoeken! Van white cube tot underground; van galeries tot instellingen tot installaties en performances in kunstenaarsinitiatieven, allemaal met gratis toegang. Je kunt op eigen houtje door de stad dwalen of deelnemen aan een van de gratis rondleidingen die worden aangeboden door HOOGTIJ.

Kijk voor meer informatie op https://www.hoogtij.net/.

Info

Over

Rasmus Myrup (Kopenhagen, 1991) is een Deense kunstenaar die met zijn werk probeert te onderzoeken hoe vormbaar de ervaring van het mens-zijn is – en hoe vatbaar die is; in het ergste geval voor manipulatie en in het beste geval voor verandering. Geworteld in onze verbondenheid met de natuur, onderzoekt Myrup de grote verhalen over het bestaan, de evolutie en de geschiedenis van de mensheid door de lens van kleine, persoonlijke en intieme emoties. Door middel van zijn sculpturen, installaties en tekeningen probeert hij andere tijden, levensvormen en werelden te begrijpen – en op die manier kan alles, van Neanderthalers tot bomen of folklore, nieuwe perspectieven bieden op ons begrip van dood, seks en macht.

Zijn recente solotentoonstellingen zijn onder andere bij Precoming in O – Overgaden (DK), Vertreibzeit in Kunstverein Göttingen (DE) en Slut [The End] bij Jack Barrett (US).

Deel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Gerelateerd