We zijn momenteel gesloten.We zijn weer open op vrijdag 6/9 om 19:00

You have

items in your cart

Carmen Roca Igual

Maak je eigen TikTok video

Met geluiden uit Carmen's nieuwste film

:

15/08/2022 –
– 23/10
23/10/2022
Still from Carmen Roca Igual's film 'Apatía y devoción'

Wil je jezelf ontdekken? Een nieuw masker of andere persona uitproberen? Recreëer een scene uit Carmen Roca Igual’s nieuwste film ‘Apatía y Devoción’ op TikTok!

Klik op deze link om de TikTok pagina van Carmen’s nieuwste film ‘Apatía y Devoción’ te openen, en vind daar alle scenes die je kan namaken!

Kies je favoriete scene en klik vervolgens op het muziek symbooltje in de hoek links onder in de video. Klik dan op ‘use this sound’, onderaan je scherm, en begin met het opnemen van je eigen video!

Probeer zo vaak je wil. Wees de maker en curator van je eigen uiterlijk!

Blij met je video? Klik op het roze vinkje rechts onderin je scherm. Klik dan op ‘next’, voeg je caption toe, tag @apatiaydevocionfilm, en posten maar!

Info

Over Carmen Roca Igual: Carmen de la Roca (geb. 1998, Parijs FR) werkt met fotografie, film, performance en installatie en onderzoekt met haar werk het menselijke gedrag en de sociale ‘makeup’ die we opdoen in relatie tot nieuwe media. Haar werk combineert identiteit, technologie, empowerment en de rol van nieuwe media, maar ook het nastreven van communicatie, spiritualiteit en connectie, wat voor velen een zoektocht is. Carmen onderzoekt door middel van ervaringen via fictieve karakters haar eigen karakter en dilemma’s uit de samenleving.

Roca Igual studeerde in 2020 af aan de Koninklijke Academie van de Beeldende Kunsten in Den Haag. Haar werk was geselecteerd voor het #AmLatino Film Festival en was genomineerd voor de Young Talent Award tijdens de Dutch Design Week. Ze assisteerde kunstenaars en filmmakers Amalia Ulman en Pauline Curnier Jardin, en haar werk is eerder getoond in Amsterdam, Kopenhagen, Rijeka en Den Haag.

Deel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Gerelateerd