We zijn momenteel gesloten.We zijn weer open op vrijdag 3/5 om 19:00

You have

items in your cart

Mike Bourscheid & Joost Nieuwenburg

Museumnacht Den Haag

Experimentele kruidencocktail proeverij

:

07/10/2023 –
– 30/11
The facade of the building of 1646 in the dark, showing people standing in front of it during Ghita Skali's opening in the evening.

Kom langs bij 1646 voor een kruidencocktailproeverij tijdens Museumnacht Den Haag. Met één kaartje kun je meer dan 35 musea en culturele instellingen in Den Haag bezoeken!

1646 nodigt kunstenaar Joost Nieuwenburg uit voor Museumnacht Den Haag. Joost mixt zijn eigen drankjes en kweekt een breed scala aan kruiden op zijn eigen stukje land in Den Haag. Super vers en lokaal dus!

De proeverij vindt plaats in de tentoonstelling, waar verschillende geneeskrachtige kruiden groeien in een installatie van glas-in-lood huisjes van kunstenaar Mike Bourscheid.

Dit evenement wordt exclusief georganiseerd voor de bezoekers van Museumnacht Den Haag. Tickets zijn te koop vanaf 1 augustus om 12:00. Bezoek museumnachtdenhaag.nl voor meer informatie.

Info

Over

Met behulp van verschillende kunstvormen vertelt Mike Bourscheid verhalen die vaak een grappige of absurdistische wending hebben. Met behulp van vreemde en onhandige kostuums en rekwisieten brengt Mike verschillende persoonlijkheden in zichzelf naar boven. Met een constant veranderende identiteit richt de kunstenaar zich op aspecten van mannelijkheid, patriarchale macht en arrogantie, terwijl hij de codes en gedragingen van onze maatschappij onderzoekt en sociale conventies aanpakt.

Mike Bourscheid vertegenwoordigde Luxemburg op de 57e Biënnale van Venetië in 2017. Recente tentoonstellingen vonden onder andere plaats in Richmond Art Gallery (Canada), LIAR NYC (VS) en Heidelberger Kunstverein (Duitsland). Mike heeft momenteel een solotentoonstelling in het Centre national de l’audiovisuel (Luxemburg) en binnenkort ook bij 1646 en Gr_nd (Berlijn). Mike Bourscheid woont en werkt in Luxemburg en Vancouver.

Deel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Gerelateerd