We zijn momenteel gesloten.We zijn weer open op donderdag 8/12 om 13:00

You have

items in your cart

Sabine Groenewegen

Missing Scenes Chronicles

:

15/01/2021 –
– 15/03
15/03/2021

MISSING SCENES CHRONICLES

If I wasn’t thinking about the past, the past was thinking about me.

—Deborah Levy

Sabine Groenewegen werkt aan de Missing Scenes Chronicles, nieuw werk dat voortkomt uit de ontdekking van verdwenen scènes uit een vooroorlogse Nederlandse film, die zich afspeelt op een rubberplantage in Sumatra. Haar zoektocht naar antwoorden over waarom alle scènes met een specifiek vrouwelijk personage zijn geschrapt uit de originele film roept bredere vragen op over weglating, moederlijk erfgoed en hoe we via voorouders verbonden zijn. Forensisch onderzoek, poëzie en speculatie raken vervlochten in een serie werken die bewegend beeld, installatie en performance omvatten, om een verkenningstocht te delen naar de dingen ons doorkruisen naarmate de tijd verstrijkt.

Missing Scenes is geproduceerd door Manon Bovenkerk van near/by film en wordt gesteund door de Gemeente Den Haag, Fonds 1818, Stroom, EYE film instituut en 1646.

Info

Over

Sabine Groenewegen: Sabine is een prijswinnend filmmaker en kunstenaar. Haar werk werd getoond op en in internationale festivals en kunstruimtes zoals het Institute of Contemporary Art:ICA, BOZAR Brussel, Azkuna Bilbao, Doclisboa, en FIDMarseille.

Deel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Gerelateerd