We zijn momenteel open.We're currently open until 18:00

You have

items in your cart

Win een date night bij 1646

:

14/02/2022 –
– 30/11

1646 organiseerde een give-away met een romantische privé screening op Valentijnsavond! Om een gelukkige winnaar samen met hun (toekomstige) geliefde te verwennen met een speciale, intieme en onvergetelijke date in het filmhuis van 1646, met een screening van Roee Rosen’s nieuwste film Kafka for Kids, inclusief bubbels en popcorn!

Je kan je opgeven door jouw Valentijn te taggen in een reactie onder onze post op Facebook of Instagram. We kiezen het winnende koppel willekeurig op vrijdag 11 februari om 12:00.

Info

Over Roee Rosen: Rosen (b. 1963) is een Israëlisch-Amerikaans kunstenaar, filmmaker en schrijver, wiens werk verschillende representaties van verlangen en structureel geweld onderzoekt. Hij staat bekend om zijn gelaagde en provocerende werk dat de grenzen tussen het verleden en het heden, documentaire en fictie, en politiek en erotiek betwist. Door middel van fictieve karakters en iconografische motieven en codes refereert de kunstenaar aan, en transformeert hij niet alleen de canon van de historische avant-garde, maar ook populaire media, politieke propaganda, en klassieke kinderverhalen.   Rosen’s werk is tentoongesteld bij het Film Festival Venetië (2011), Documenta 14 (2016), het Oberhausen Film Festival (2012), La Roche sur Yon festival (2013), en FICUNAM festival, Mexico City (2018), het Centre Pompidou, Parijs (2018), het Arts Project Centre, Dublin (2019), en Charlottenborg Kunsthal, Kopenhagen (2019). Zijn film Kafka for Kids is geselecteerd voor de Tiger Competition bij het International Film Festival Rotterdam (2022), en hij stelt zijn werk komend jaar tentoon bij het Kunstmuseum Luzern. Rosen ontving de Orizzonti award voor beste medium-length film (2011); kreeg speciale vermelding bij het Rome International Film Festival (2013); Beste film award bij het Bucharest International Experimental Film Festival (2014) en werd genomineerd voor de European Academy award (2011), naast ontvanger en genomineerde te zijn van verschillende andere awards. Rosen’s twee meest recente boeken werden gepubliceerd door Sternberg Press, en hij werkt op het moment aan een boek dat deels gepubliceerd wordt door Steirischer Herbst. Hij is een professor bij de Ha’Midrasha Faculty of Arts op het Beit Berl College en Bezalel Art Academy of Arts and Design in Israël.

Deel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Gerelateerd