We zijn momenteel gesloten.We zijn weer open op vrijdag 3/5 om 19:00

You have

items in your cart

Stage

Aanmeldingsperiode is gesloten

1646 is een Kunstruimte voor hedendaagse kunst in het centrum van Den Haag met een sterk internationaal en experimenteel programma.

Al negentien jaar ondersteunt 1646 de productie van nieuw werk van opkomende en gevestigde kunstenaars. De kern van onze activiteiten bestaat uit het bieden van een breder inzicht in de artistieke praktijk. Dit resulteert in een consistente programmering van solotentoonstellingen en het invullen van een serie randactiviteiten die het publiek een dieper inzicht geeft in het maakproces en de invloeden achter het werk. De randactiviteiten bestaan onder andere uit lezingen, residencies, performances en internationale projecten.

Een stage bij 1646

Werken met het team van 1646 is leuk en divers, vanwege de verschillende activiteiten van de organisatie. Je komt in contact met kunstenaars en het uitgebreide internationale netwerk van 1646. Als stagiair werk je met ons samen aan de organisatie van tentoonstellingen en events. De positie is flexibel en je zult in staat zijn om deel uit te maken van de verschillende onderdelen van de organisatie. Afhankelijk van het programma kunnen we in samenspraak je profiel matchen aan specifieke projecten.

Je profiel is geschikt voor deze positie als je een enthousiaste en flexibele teamspeler bent, die ook zelfstandig kan werken. Iemand die verantwoordelijkheid kan nemen en met ons mee kan denken. Hiernaast zijn goede communicatievaardigheden en bekendheid met of in ieder geval uitzonderlijke interesse in de internationale hedendaagse kunst belangrijk. Vanwege het internationale profiel van onze organisatie en team is het goed kunnen spreken en schrijven in het Engels een pré.

1646 zet zich in om van je stage een leuke en waardevolle leerervaring te maken, die bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling. Samen gaan we op zoek naar een passend programma bestaande uit productie-, communicatie- en/of administratieve taken. Ons team werkt van maandag tot en met vrijdag en tijdens evenementen in de avonden of in het weekend. Een stage bij 1646 duurt 3 tot 4 dagen, waarbij donderdag en vrijdag verplichte dagen zijn vanwege de hosting activiteiten. Gedurende de stage ontvang je een maandelijkse vergoeding voor algemene kosten van €120,- voor 3 dagen per week en €160,- voor 4 dagen per week.

Reageren

Het is op dit moment niet mogelijk je aan te melden voor een stage, aanmeldingen buiten de aanmeldingsperiode worden niet in behandeling genomen. De eerstvolgende open call is in juni voor de stage periode startende in September.

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op met 1646 via rz@1646.nl.

Stichting Project Space 1646

Boekhorststraat 125
2512 CN Den Haag
Nederland

Tel: (+31) 070 212 58 60
(10 tot 18 uur, maandag tot en met vrijdag)