We zijn momenteel gesloten.We zijn weer open op vrijdag 30/7 om 13:00

You have

items in your cart

Bezoek

Je vindt ons hier

1646 is gelegen in het centrum van Den Haag.

Met het openbaar vervoer

Komt u met het openbaar vervoer dan is 1646 door haar ligging in het Oude Centrum eenvoudig te bereiken vanaf Den Haag Centraal Station en station Den Haag Hollands Spoor. Vanaf Centraal Station kunt u eventueel de tram nemen naar halte Grote Markt.

Met de auto

De Boekhorststraat is per auto te bereiken vanaf de Prinsengracht. Komt u vanaf de A12, neem dan Afrit 2 en ga over het Prins Bernhardviaduct. Volg de Amsterdamse Veerkade en sla rechtsaf op de Paviljoensgracht. Dan de eerste links naar de Nieuwe Molstraat waar u kunt parkeren. Vanwege de drukke parkeersituatie raadt 1646 echter aan om met OV te reizen.

1646 in tijden van Corona

1646 is blij dat de deuren openblijven voor bezoekers om iedereen te verwelkomen die zich in een tentoonstelling wil onderdompelen, wil reflecteren, speculeren, verbeelden.

De gezondheid van bezoekers en het team is het allerbelangrijkst. 1646 houdt zich aan de corona-maatregelen zoals uitgestippeld door het kabinet. Dit betekent dat we samen moeten werken, als team en bezoekers, om ervoor te zorgen dat we veilig en open blijven. Bij binnenkomst bevestigt iedere bezoeker dat zij of hun huishouden geen symptomen als hoesten of koorts hebben gehad in de afgelopen twee weken.

Houd alstublieft veilige afstand van elkaar zowel binnen als buiten de deur, en wij vragen uw begrip voor de maximale capaciteit van 15 bezoekers die binnen mogen zijn.

Om samen te vatten, wij vragen de bezoekers zich te houden aan de volgende maatregelen:

– houd 1,5 m afstand
– mondmasker is verplicht
– max. 15 bezoekers binnen
– als de maximale hoeveelheid bezoekers is bereikt vragen we u buiten te wachten op veilige afstand tot er weer plek is
– contactgegevens in te vullen bij binnenkomst
– volg de uitgezette route in de tentoonstelling

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@1646.nl

Openingstijden

Openingstijde tijdens tentoonstellingen:
Donderdag: 13:00 – 21:00
Vrijdag: 13:00 – 18:00
Zaterdag: 13:00 – 18:00
Zondag: 13:00 – 18:00

Bekijk ons Programma.

Adres

Boekhorststraat 125
2512 CN Den Haag
Nederland

Groepen

Groepen zijn welkom, maar vanwege de corona-maatregelen kan 1646 tot 15 personen toelaten. Wilt u 1646 bezoeken en een rondleiding krijgen met uw groep, mail dan naar info@1646.nl voor mogelijkheden.

Shop & Steun