We zijn momenteel gesloten.We zijn weer open op vrijdag 3/5 om 19:00

You have

items in your cart

Vrijwilligers

Het team van 1646 werkt door het hele jaar heen met vrijwilligers. We zetten ons in om onze vrijwilligers een waardevolle ervaring te geven, we ondersteunen hen gedurende de werkzaamheden en doen ons best hen te helpen met hun professionele ontwikkeling.

Door vrijwilliger te worden bij 1646 draag je bij aan de activiteiten, specifiek door het hosten en assisteren van de organisatie en de kunstenaars voor tentoonstellingen en evenementen. Je krijgt de kans om nauw samen te werken met de tentoonstellende kunstenaars of kunstenaars in residence.

Voor alle kandidaten is enkele kennis van de Engelse taal nodig. De werkuren worden in overleg afgesproken en er staat een maximale wettelijke vergoeding van € 5 per uur tegenover (met een maximum van € 170 per maand). Omdat er voor de verschillende taken geen regelmatig werkschema is, is flexibiliteit een wenselijke eigenschap.

Op dit moment zijn we niet op zoek naar nieuwe vrijwilligers, maar je bent welkom om te solliciteren. We zullen contact met je opnemen zodra er nieuwe plekken beschikbaar komen. Om te solliciteren, stuur alsjeblieft een motivatiebrief en je cv naar info@1646.nl.

Stichting Project Space 1646

Boekhorststraat 125
2512 CN Den Haag
Nederland

Tel: (+31) 070 212 58 60
(10 tot 18 uur, maandag tot en met vrijdag)