We're currently open.We're currently open until 18:00

You have

items in your cart

Officemanager / Fondsenwerver (0,9 FTE)

Vacature voor een betaalde functie (4,5 dagen per week)

Sluitingsdatum: 31- 01-2023

 

Over 1646.

1646 is een Kunstruimte voor hedendaagse kunst in het centrum van Den Haag met een sterk internationaal en experimenteel programma. Al negentien jaar ondersteunt 1646 de productie van nieuw werk van opkomende en gevestigde kunstenaars. De kern van onze activiteiten bestaat uit het bieden van een breder inzicht in de artistieke praktijk. Dit resulteert in een consistente programmering van solotentoonstellingen en het invullen van een serie randactiviteiten die het publiek een dieper inzicht geeft in het maakproces en de invloeden achter het werk. De randactiviteiten bestaan onder andere uit lezingen, residencies, performances en internationale projecten.

Werken met het team van 1646 is leuk en divers, vanwege de verschillende activiteiten van de organisatie. Gezamenlijk zijn we verantwoordelijk voor het succesvol opzetten van de tentoonstellingen. Je komt in contact met kunstenaars en het uitgebreide internationale netwerk van 1646. 

 

De functie

1646 bestaat uit een klein team waarmee je veel zal samenwerken. Als officemanager en fondsenwerver ben je verantwoordelijk voor dagelijkse en periodieke organisatie taken, het schrijven van aanvragen en rapportages en overzie je de financiële administratie. Als belangrijke spil werk je nauw samen met de twee directeuren, de penningmeester, boekhouder, accountant en met kunstenaars voor de verwezenlijking  van onze projecten.


Taken

 • – Zorgvuldige uitvoering van de financiële administratie samen met de boekhouder (coördineren inkomende en uitgaande facturen, betalingen, webshop)
 • – Maken en bewaken van jaar- en projectbegrotingen en liquiditeitsoverzichten
 • – Loonadministratie onderhouden (samen met boekhouder)
 • – Opmaken van contracten en overeenkomsten met medewerkers en freelancers
 • – Uitvoeren beheerstaken en risicomanagement (onderhoud pand, verzekeringen)
 • – Overzicht houden van subsidie deadlines
 • – Onderzoeken en schrijven van fondsaanvragen
 • – Schrijven van subsidie rapportages
 • – Coördineren van jaarverslag en jaarrekening
 • – Coördinatie van de algemene correspondentie met partners en sponsoren
 • – Contact onderhouden met het penningmeester, accountant, boekhouder en subsidieverleners

Functie eisen

 • – Je hebt affiniteit met de culturele sector en hedendaagse beeldende kunst. Je hebt ervaring met officemanagement, budgetten, administratie en HR taken. Je bent in staat om strategisch na te denken voor fondsenwerving om de projecten en budgetten te realiseren. Je kunt goed overzicht houden en gestructureerd werken. 
 • – Je houdt van schrijven en spreekt en schrijft vloeiend in zowel Nederlands als Engels.
 • – Je bent een verantwoordelijke teamspeler. Je bent proactief, gemotiveerd en enthousiast om na te denken over het goed functioneren van de organisatie.
 • – Je hebt een open houding en de capaciteit om te reageren op onverwachte taken en om te improviseren.
 • – Je bent vaardig met administratiesystemen, Excel, WordPress, Word en Adobe Acrobat.

De activiteiten bij 1646 vereisen enige flexibiliteit qua werkuren, omdat sommige evenementen in de avond of het weekend plaatsvinden, daarom geven wij de voorkeur aan kandidaten die woonachtig zijn in Den Haag of omgeving.

Vergoeding en duur

Het betreft in eerste instantie een éénjarige loondienstovereenkomst voor 4,5 dagen in de week, met flexibele inzetbaarheid tijdens openingen en evenementen. Bij tevredenheid aan beide kanten is er mogelijkheid tot verlenging. 

Afhankelijk van je kennis en ervaring word je bruto maandloon ingeschaald tussen € 2.086,20 en € 2.496,37 (exclusief vakantietoeslag).

Reageren

Stuur uiterlijk vrijdag 31 januari 2023 per email je CV en een motivatie van maximaal één A4 naar Daniëlle de Hoog via ddh@1646.nl o.v.v. “Officemanager / Fondsenwerver”. Aan de hand van de ingezonden brieven wordt een selectie gemaakt van kandidaten die zullen worden uitgenodigd voor een eerste gespreksronde. Deze vindt 14 februari plaats.

De vacature staat open voor iedereen, bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen de organisatie versterkt.

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op met 1646 via ddh@1646.nl

Stichting Project Space 1646

Boekhorststraat 125
2512 CN The Hague
The Netherlands

Tel: +31 685881236
(10am – 6pm Mon – Fri)