Garantie en retourbeleid

Je hebt een aankoop gedaan in onze Shop.

Wat als er iets mis is gegaan?

Natuurlijk doen wij ons best om iedere aankoop zo goed mogelijk bij je thuis te krijgen. En dit geldt ook voor de Friends edities — we raden je echter vooral aan om deze zelf op te halen, in het geval dat dit echt niet lukt kunnen wij de edities alleen inclusief verzekering opsturen. Mocht er toch iets niet in orde zijn met het product of kunstwerk kun je ons uiteraard mailen om dit te melden, dan vinden we samen een oplossing. Stuur ons dan een mail.

Weet je het nog niet helemaal zeker?

Geen probleem. Bij iedere bestelling en na het verzilveren van je Friends-voucher heb je 14 dagen bedenktijd nadat je het artikel hebt ontvangen. Dat betekent dat als het product toch niet aan je verwachting voldoet, of wat voor andere reden dan ook, je twee weken de tijd hebt om een retourzending te melden, door een mailtje te sturen naar admin@1646.nl, en je het naar ons terug kunt sturen. Bij de retournering van een kostbare limited edition raden we je vooral aan om deze zelf af te geven. Wij zorgen dat je binnen twee weken na de retourontvangst het aankoopbedrag incl. de originele verzendkosten teruggestort krijgt — de kosten voor retourzendingen zijn voor de retourzender, maar zelf afgeven kan natuurlijk ook.

De retournering van Friends-edities staat los van uw gift aan het Friends-programma, en zal hierom dus niet leiden tot teruggave van uw donatie aan 1646.

Meer weten over ons retourbeleid of garantie?
Zie de algemene voorwaarden.